- All posts
- 100% Schokolade
- Achtsamkeit
- bean-to-bar
- Berlin
- Besondere Anlässe
- Biodiversität
- Business-Geschenkideen
- Digitale Events
- Eventorganisation
- Eventplanung
- Feiertage
- Firmenevents
- Firmengeschenke
- Forschung
- geschenk
- Geschenkideen
- Gesunde Schokolade
- Handelsgerechtigkeit
- heiße Schokolade
- Herkunft der Schokolade
- Hersteller
- Interview
- Kakaoanbau
- Kakaobohnen
- kakaonibs
- Kakaosorten
- Klimawandel
- kundenevent
- Kundengeschenke
- Meet the Maker
- Meeting Tipps
- Mitarbeiter
- Mitarbeitergeschenke
- Nachhaltigkeit
- Nachhaltikeit
- Pairing
- Produkttests
- Rezept
- Rezepte
- Schoko-Tasting
- Schoko-Tastings
- schokolade
- Schokolade & Gesundheit
- Schokoladenherstellung
- Schokosorten
- schokowissen
- Snacks
- Teambuilding
- Teamevent
- Teamevents
- Theyo Travel
- Trinkschokolade
- Unterhaltung
- vegane Schokolade
- Weihnachten
- Weihnachtsgeschenke
- Winterrezepte
Mitarbeiter-Wertschätzung: Erfolgreiche Strategien für ein besseres Arbeitsklima
Mitarbeiter-Wertschätzung ist ein wichtiger Faktor für jedes Unternehmen, um erfolgreich zu sein und die Arbeitsatmosphäre zu fördern. Wertschätzung zeigt, dass Ihr Eure Mitarbeiter:innen und Kolle...
The 6 best Berlin shops for good chocolate
It doesn't always have to be Belgian chocolate! We'll tell you our 7 favorite places in Berlin where you can get really good Berlin chocolate.
The 5 most beautiful Christmas markets in Berlin
Mulled wine, candy floss and special gifts: We will show you the most beautiful Christmas markets in Berlin.
Attention chocolate fans: the 6 best ice cream parlors in Berlin
The hundredth "The best ice cream in Berlin" list? nope We concentrated exclusively on chocolate ice cream - after all, chocolate is our speciality.
Erich Hamann: Berlin chocolate with history
Erich Hamann's chocolate is traditional chocolate through and through, a true Berlin original.
11 vegetarian and vegan markets in Berlin that not everyone knows
One or the other will have noticed: At Theyo we deal a lot with the origin of our chocolate, with the quality of the ingredients and how they affect our body. And we are also very interested in rea...